Moni varmaan jo ihmettelee, että missä ne biisit nyt oikein luuraa ja kauan tässä pitää vielä odotella niitä keikkoja. Olen itsekin jo hieman tuskissani kun aikaa vaan kuluu eikä sinänsä mitään konkreettista matskua ole nettiin kuultavaksi laittaa. Homman nimihän on kuitenkin se, että jatkuvasti teemme asian eteen töitä. Kaikki tekevät osansa, jotta äänitykset saataisiin pian valmiiksi.

Tuo musiikin teko on vaan sen verran aikaa vievää puuhaa, että ei siinä ihan hetkessä saa hyvää lopputulosta, johon voi sitten kaikki jäsenet olla tyytyväisiä. Aina joltain tulee parannusehdotuksia, joita treenin jälkeen pitää jälleen muokata. Itse ainakin mielelläni laitan kuultavaksi vain loppuun hiottua matskua, varsinkin kun kyse on ennestään tuntemattomasta artistista. Pitää olla vahva pohja jolta ponnistaa! Ja kyllähän se päivätyö tässä kaikilla varmasti eniten vaikuttaa yleisesti energian määrään ja syö tietysti myös aikaa, joka tulisi mielellään käyttää musiikin tekoon.

Alunperin laitoin tämän maaliskuun lopun deadlineksi tuon sävellyksen suhteen ja se nyt on onnistunut mallikkaasti. Kahdesta kappaleesta on jo nuotit valmiina ja niillä mennään. Hiominen, treenaaminen ja c-osien tsekkaaminen vie vielä jonkun verran hermoja kaikilta, mutta sitten pitäisi olla jotain kuultavaa KirsiMarien fanittajille!

Kiitos kaikille, jotka jaksavat edelleen odotella ja seurata KirsiMarien uran kehitystä ja olla mukana näissä piinaavissakin hetkissä! Kyllä hyvää kannattaa odottaa!

-KirsiMarie-