Tänään heräsinkin sitten vuoden taas vanhempana. Syntymäpäivä. Lasissa on nyt siiis 24 vuotta ja täytyy sanoa, että ihana ikä. Tarpeeksi takana ja silti enemmän edessä. Hiphei.!!! Tänään onkin tiedossa valokuvauspäivä. Tarkoitus olisi ottaa mahdollisimman paljon erilaisia otoksia sekä promokuviksi että tietysti niitä tulevia kotisivujani varten.

Osaisinpa edes jännittää, mutta ei. Aamukahvia juodessa olin jo aivan innoissani tulevasta päivästä ja aloin myös listaamaan omia ideoitani kuvausta varten. Eihän mikään ole parempi tunne kuin itsensä toteuttaminen. Oli se sitten millä tavalla ja alalla tahansa. Se, että on suunnitelma ja näkee lopulta tuloksen. Itsensä toteuttaminen. Ihana sanapari. Siitäkö siis on lopulta kysymys...kaikessa....???

"Hei, kattokaas, mulla on idea. Jos me tehtäis tää näin ja sitten vielä näin, ja tää olis joskus valmis, niin sitten se mun koko idea olisi valmis, ja mä olisin itse siinä samalla niinkun enemmän jotenkin totta"...Ihan hassu ajatus: Itsensä Toteuttaminen. Kelatkaa sitä!

-KirsiMarie-